FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hrvatski blok traži vraćanje dana državnosti na 30. svibnja

DUBROVNIK, , 29. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski blok (HB) pokrenuo jeinicijativu za vraćanje Dana državnosti na 30. svibnja, kao što je tobilo do dolaska trećesiječanjske koalicije na vlast, istaknuli sudanas na konferenciji za novinare glavni tajnik HB-a KrunoslavGašparić i politički tajnik HB-a Benjamin Tolić.
DUBROVNIK, , 29. svibnja 2004. (Hina) - Hrvatski blok (HB) pokrenuo je inicijativu za vraćanje Dana državnosti na 30. svibnja, kao što je to bilo do dolaska trećesiječanjske koalicije na vlast, istaknuli su danas na konferenciji za novinare glavni tajnik HB-a Krunoslav Gašparić i politički tajnik HB-a Benjamin Tolić.

Pozvali su premijera Ivu Sanadera i predsjednika Sabora Vladimira Šeksa da ispune predizborna obećanja, podsjetivši da je HDZ kao oporba bio vrlo glasan u protivljenju premještanja Dana državnosti na 25. lipnja.

Na konferenciji je predstavljen novi povjerenik HB-a za Dubrovačko-neretvansku županiju Ilija Lukanović, bivši generalni konzul Hrvatske u Berlinu, koji je najavio konsolidaciju stranke radi priprema za lokalne izbore.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙