FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HRVATI VOJVODINE PODRŽAT ĆE KANDIDATA DEMOKRATSKE STRANKE NA PREDSJEDNIČKIM IZBORIMA

SUBOTICA, 26. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Demokratskestranke Boris Tadić najbolje zastupa europske vrijednosti i zato će muDemokratski savez Hrvata u Vojvodini pružiti maksimalnu potporu,navodi se među ostalim u priopćenju jedine stranke Hrvata u Srbiji,objavljenom u srijedu.
SUBOTICA, 26. svibnja 2004. (Hina) - Predsjednički kandidat Demokratske stranke Boris Tadić najbolje zastupa europske vrijednosti i zato će mu Demokratski savez Hrvata u Vojvodini pružiti maksimalnu potporu, navodi se među ostalim u priopćenju jedine stranke Hrvata u Srbiji, objavljenom u srijedu.

Pružanje potpore kandidatu DS-a na predsjedničkim izborima u Srbiji i uspostava bliske suradnje dvije stranke bile su glavne teme susreta pokrajinskog čelništva Demokratske stranke i DSHV-a, koji je u utorak navečer održan u Novom Sadu.

Potvrda međustranačke suradnje trebao bi biti posjet Borisa Tadića sjedištu DSHV-a u Subotici koji je najavljen za petak.

Jučerašnji sastanak u Novom Sadu bio je prvi izravni susret političkih predstavnika Hrvata u Vojvodini s čelnicima Demokratske stranke i uopće nekom od utjecajnih stranaka čije se sjedište nalazi u Beogradu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙