FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VARAŽDIN: UHIĆEN NAVODNI ORGANIZATOR MREŽE KRIJUMČARA HEROINA

ZAGREB/VARAŽDIN, 28. svibnja 2004. (Hina) - Varaždinska policija danasje istražnom sucu Županijskog suda privela 40-godišnjeg M.T., navodnogorganizatora i predvodnika mreže krijumčara heroina, kojoj supripadala trojica Varaždinaca koji su prije tri dana uhićeni nadubrovačkom području nakon što je u automobilu jednog od njihpronađeno skoro 20 kilograma heroina.
ZAGREB/VARAŽDIN, 28. svibnja 2004. (Hina) - Varaždinska policija danas je istražnom sucu Županijskog suda privela 40-godišnjeg M.T., navodnog organizatora i predvodnika mreže krijumčara heroina, kojoj su pripadala trojica Varaždinaca koji su prije tri dana uhićeni na dubrovačkom području nakon što je u automobilu jednog od njih pronađeno skoro 20 kilograma heroina.

U priopćenju varaždinske policije stoji da je uhićenjem tog 40-godišnjaka razbijen cjelokupni krijumčarski lanac heroina, od klasičnih kurira (vozača) i ostalih 'karika u lancu' te posrednika do organizatora krijumčarenja.

Dubrovačka policija prije tri dana je izvijestila da je prilikom pretrage vozila na graničnom prijelazu Gornji Brgat u spremniku za gorivo pronašla 19,83 kilograma heroina, čija se vrijednost na narko-tržištu procjenjuje na oko 525 tisuća eura.

Tijekom kriminalističke obrade utvrđeno je da su se trojica Varaždinaca (u dobi 21, 27 i 34 godine) te jedna nepoznata osoba iz Podgorice tijekom travnja i svibnja ove godine udružili radi krijumčarenja heroina iz Albanije preko Crne Gore i Hrvatske za Italiju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙