FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BAGDAD: AMERIČKA VOJSKA PUSTILA DVOJICU OSUMNJIČENIH ZA UBOJSTVO BERGA

BAGDAD, 21. svibnja 2004. (Hina/AP) - Koalicijske su snage u Irakuuhitile četiri osobe osumnjičene za ubojstvo Nicholasa Berga, advojicu osumnjičenih nakon ispitivanja su pustile na slobodu, izjavioje u petak na konferenciji za novinare glasnogovornik američke vojskegeneral-bojnik Mark Kimmitt.
BAGDAD, 21. svibnja 2004. (Hina/AP) - Koalicijske su snage u Iraku uhitile četiri osobe osumnjičene za ubojstvo Nicholasa Berga, a dvojicu osumnjičenih nakon ispitivanja su pustile na slobodu, izjavio je u petak na konferenciji za novinare glasnogovornik američke vojske general-bojnik Mark Kimmitt.

"Koalicijske snage provele su akciju čiji je cilj bio uhićenje četiriju osoba osumnjičenih za umiješanost u ubojstvo Nicholasa Berga. Četiri smo osobe u srijedu uhitili i ispitali. Dvije smo nakon ispitivanja pustili, a preostale dvije još ispitujemo", rekao je Kimmitt.

"Mogli bismo otkriti da oni nisu povezani su ubojstvom, no nastavit ćemo s ispitivanjem dok ne ustanovimo jesu li krivi", kazao je, dodavši kako su informacije o osumnjičenima dobili od Iračana.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙