FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ČAČIĆ: U HRVATSKOJ POLITICI PUNO JE FOSILA, A JOŠ VIŠE PARAZITA

ČAKOVEC, 26. svibnja 2004. (Hina) - U Čakovcu je danas održan prvisastanak Regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke (HNS) nakonstranačkog sabora.
ČAKOVEC, 26. svibnja 2004. (Hina) - U Čakovcu je danas održan prvi sastanak Regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke (HNS) nakon stranačkog sabora.

Predsjednik međimurskog HNS-a Josip Posavec najavio je da će stranka svoje ogranke ubrzo utemeljiti u svih 127 naselja Međimurske županije, uz postojeću županijsku podružnicu, tri gradske i 22 općinske.

Istaknuo je da je HNS-u temeljni cilj u Varaždinskoj i Međimurskoj županiji na lokalnim izborima dobiti župana.

Predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić rekao je da je u gospodarskom programu stranke smanjiti broj nezaposlenih na 180.000, te smanjiti društvene nejednakosti uz poboljšanje kvalitete života.

Odgovarajući na novinarsko pitanje o stanju u hrvatskoj politici, predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Radimir Čačić izjavio je da na "hrvatskoj političkoj pozornici ima puno fosila", ali da su "još više prisutni politički paraziti".

"Mogu biti vrlo mladi politički paraziti, što je vrlo često, jer ako nikad ništa nisu bili, niti mogu biti, onda su po definiciji paraziti. Ima i inteligentnih, ali uvijek su štetni, međutim prisutni su i sposobni paraziti", rekao je Čačić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙