FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

hns sutra bira novo vodstvo; Vesna Pusić jedini kandidat za predsjednicu stranke

ZAGREB, 21. svibnja 2004. (Hina) - Izaslanici Hrvatske narodne stranke(HNS) sutra će na 6. saboru, nakon četiri godine, birati novostranačko vodstvo na kojem će Središnji odbor za predsjednicu HNS-aponovno predložiti Vesnu Pusić, a za predsjednika Središnjeg odboraRadimira Čačića.
ZAGREB, 21. svibnja 2004. (Hina) - Izaslanici Hrvatske narodne stranke (HNS) sutra će na 6. saboru, nakon četiri godine, birati novo stranačko vodstvo na kojem će Središnji odbor za predsjednicu HNS-a ponovno predložiti Vesnu Pusić, a za predsjednika Središnjeg odbora Radimira Čačića.

Osim stranačkog vodstva bit će izabrani članovi Nadzornog odbora, Suda časti i Savjeta HNS-a, a bit će predložene i tehničke i sadržajne izmjene Statuta HNS-a.

Tako će se, kako je najavljeno, ustrojiti i predsjedništva županijskih organizacija kao svojevrsna veza između Središnjeg odbora i podružnica, čime će te organizacije postati operativnije nakon povećanja članstva na 20.000 u protekle četiri godine.

Izaslanici bi trebali potvrditi i programsku deklaraciju koja se temelji na razvoju Hrvatske ujednačenih izgleda, na novoj socijalnoj politici, reformama na putu prema Europskoj uniji i jačanju građanskih sloboda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙