FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najuspješniji slovenski investitori u Hrvatskoj

LJUBLJANA,29. prosinca(Hina) - Trgovački lanac "Mercator" najveći jeslovenski investitor u Hrvatskoj u kojoj ima 15 svojih centara i tri ugradnji, ali je najuspješnija "Lesnina", koja je preko svojih trgovinaosvojila prvo mjesto na hrvatskom tržištu pokućstva. (Hina) xfl ybr
LJUBLJANA,29. prosinca(Hina) - Trgovački lanac "Mercator" najveći je slovenski investitor u Hrvatskoj u kojoj ima 15 svojih centara i tri u gradnji, ali je najuspješnija "Lesnina", koja je preko svojih trgovina osvojila prvo mjesto na hrvatskom tržištu pokućstva.

Kako navodi slovenski poslovni list "Finance", od ambicioznijih slovenskih trgovačkih kuća koje posluju u Hrvatskoj i mogu se pohvaliti da su dobile znatniji udio tržišta u svojim sektorima tu su još distributer naftnih derivata "Petrol", te proizvođač boja i lakova "Helios" preko ulaska u "Chromos".

U Hrvatskoj, navodi slovenski poslovni list, na privatizaciju čeka još oko tisuću poduzeća, a najviše zanimanja je za turističke kapacitete. Za taj sektor posebno su zainteresirane i slovenske tvrtke, ali za sada ne otkrivaju karte, navode "Finance".

(Hina) xfl ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙