FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vatreni i zvijezde za dječji odjel šibenske bolnice

ŠIBENIK, 23. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu velike humanitarnosportske akcije za obnovu dječjeg odjela danas su Zvonimir Boban iDavor Šuker, kapetan i najbolji strijelac Vatrenih, posjetili djecukoja se liječe na Pedijatriji šibenske Opće bolnice i uručili imbožićne darove.
ŠIBENIK, 23. prosinca 2005. (Hina) - U sklopu velike humanitarno sportske akcije za obnovu dječjeg odjela danas su Zvonimir Boban i Davor Šuker, kapetan i najbolji strijelac Vatrenih, posjetili djecu koja se liječe na Pedijatriji šibenske Opće bolnice i uručili im božićne darove.

Osim posjeta malim bolesnicima, za danas su najavljene i dvije nogometne utakmice u sportskoj dvorani Baldekin, na kojima će se u 16,30 sati sastati ekipe novinara i liječnika, a u 18,30 Vatreni i zvijezde.

Kako je najavljeno, za ekipu novinara igrat će Zvonimir Boban, a među zvijezdama bit će Dražen Zečić, Mladen Grdović, te Najbolji hrvatski tamburaši, za koje će, kako je najavljeno, igrati i neki ministri.

Po riječima Josipa Stojanovića, vlasnika organizatora akcije šibenske tvrtke "Jolly", danas bi trebalo biti prikupljeno oko 500.000 kuna za obnovu šibenske Pedijatrije, a osim "Jollya" novčane priloge u povodu božićnih blagdana dali su i tvrtka "Knauf", te Nautički centar "Prgin" .

U kratkoj izjavi za novinare Zvonimir Boban je rekao kako je "ovo što se dogodilo danas u šibenskoj bolnici prelijepa božićna priča, jer na djecu smo svi posebno osjetljivi".

Zadovoljstvo današnjom akcijom izrazio je i ravnatelj Opće bolnice Željko Burić, napominjući kako vjeruje da će Dječji odjel biti u cijelosti obnovljen do kraja iduće godine.

Zgrada šibenske Pedijatrije stara je više od 70 godina, a za njezinu obnovu i opremanje potrebno je oko 2,3 milijuna kuna. Početna sredstva od 200.000 kuna Josip Stojanović dao je još prije dvije godine.

U posljednje vrijeme akciji su se svojim prilozima pridružili "Zagrebmontaža" i općina Primošten, a i vijećnici šibenskog Gradskog vijeća su na posljednjoj ovogodišnjoj sjednici odlučili da će dio svojih vijećničkih naknada izdvojiti za Pedijatriju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙