FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Tvrtka Tisak uključila se u UNICEF-ovu akciju "Stop nasilju među djecom"

ZAGREB, 23. studenog 2005. (Hina) - U UNICEF-ov projekt "Stop nasiljumeđu djecom", koji se u Hrvatskoj provodi dvije godine, danas seuključila tvrtka Tisak izdvojivši 80.000 kuna za edukaciju djece,učitelja i roditelja iz sustavne prevencije nasilja u četiri osnovneškole.
ZAGREB, 23. studenog 2005. (Hina) - U UNICEF-ov projekt "Stop nasilju među djecom", koji se u Hrvatskoj provodi dvije godine, danas se uključila tvrtka Tisak izdvojivši 80.000 kuna za edukaciju djece, učitelja i roditelja iz sustavne prevencije nasilja u četiri osnovne škole.

Tisak je tako "posvojio" OŠ Josipa Račića iz Zagreba, OŠ Turnić iz Rijeke, OŠ Višnjevac iz Slavonije i OŠ Supetar iz Dalmacije koje će po završetku edukacijskog programa, ako uspješno savladaju program "Sedam koraka do sigurne škole", dobiti priznanje "Škola bez nasilja".

Škole se u program "Stop nasilju među djecom" uključuju dragovoljno, a akcija je dosad obuhvatila 216 škola sa 113.000 djece iz 80 gradova i naselja u Hrvatskoj. Priznanje "Škola bez nasilja" dobilo je 50 škola.

Na konferenciji za novinare u zagrebačkoj OŠ Josipa Račića, jednoj od škola koja se upravo priključila programu prevencije nasilja, predstojnica UNICEF-ova ureda u Hrvatskoj Tanja Radočaj zahvalila je Tisku na potpori i naglasila važnost uključivanja tvrtki u UNICEF-ov projekt.

"Želja je Tiska, kao tvrtke koja sa svojih 900 kioska posluje na području cijele Hrvatske, da i ubuduće pomaže i potiče dobre projekte vezane za obrazovanje mladih i razvoj lokalne zajednice", kazao je predstavnik te tvrtke Ante Sarjanović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙