FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Poruka kardinala Puljića: Poteškoće ne smiju uništiti vjeru u budućnost

SARAJEVO,23. prosinca(Hina) - Vrhbosanski nadbiskup kardinal VinkoPuljić u svojoj poruci u povodu blagdana Božića pozvao je katolike uBosni i Hercegovini da unatoč svim kušnjama kojima su izloženi neizgube pouzdanje u bolju budućnost.
SARAJEVO,23. prosinca(Hina) - Vrhbosanski nadbiskup kardinal Vinko Puljić u svojoj poruci u povodu blagdana Božića pozvao je katolike u Bosni i Hercegovini da unatoč svim kušnjama kojima su izloženi ne izgube pouzdanje u bolju budućnost.

"Istina je da nad našom domovinom već dugo nebo nije tako vedro kao one božićne betlehemske noći, da Crkva u BiH i naš hrvatski narod proživljavaju razne poteškoće na mnogim područjima društvenog života. Mnogo je neizvjesnosti, mnogo toga što u nama održava nemir i nesigurnost u novo, bolje sutra, mnogo je i onih koji nastoje da se to nebo ne razvedri, kojima su životi drugih sredstvo a ne dragocjenost vrijedna poštovanja i skrbi. No sve to neka ne zastre vedro nebo naše vjere i pouzdanja u Onoga koji je Gospodar Gospodara, Kralj vjekova, koji je s nama Bog", stoji, među ostalim, u poruci kardinala Puljića.

Vrhbosanski je nadbiskup vjernike također potaknuo da zajedno s Crkvom jedni drugima budu ohrabrenje i potpora te tako ne dopuste da ih sumnje, strahovi, razdori i interesi odvrate s Kristova puta.

(Hina) xrm ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙