FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mesićeva čestitka vjernicima koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru

ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesićdanas je uputio božićnu čestitku i svim kršćanskim vjernicima kojiBožić slave po gregorijanskom kalendaru.
ZAGREB, 23. prosinca 2005. (Hina) - Predsjednik Republike Stjepan Mesić danas je uputio božićnu čestitku i svim kršćanskim vjernicima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru.

"Božić je vrijeme mira, radosti i dobre volje. Proslavljajući blagdan Isusova rođenja, ujedno ulazimo u završne dane stare godine, kada redovito razmišljamo o učinjenim dobrima, no ujedno i o vremenu što je pred nama. Božić nas potiče da u sebi obnavljamo sva ona dobra i vrijednosti koja naš život čine boljim i ljudskijim. Njih ujedno ugrađujemo u život svoje uže i šire zajednice. Neka ovi blagdanski dani budu prigoda da u sebi obnovimo potencijal dobra, tako da naši osobni ciljevi i želje budu ugrađeni i u razvoj i napredak Republike Hrvatske", navodi u čestitci predsjednik Mesić, dodajući kako će prinos svih kršćanskih vjernika na brojnim životnim područjima u tom smislu i dalje biti od iznimne važnosti.

"Svim kršćanskim vjernicima u Republici Hrvatskoj koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru srdačno želim sretan Božić, uz želju da blagdanske dane i cijelu novu 2006. godinu provedu u zdravlju i svakom dobru u svojim obiteljima i sa svojim bližnjima!", stoji u čestitci predsjednika Mesića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙