FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Biškupić čestitao Božić i Novu godinu kardinalu Bozaniću

ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - Ministar kulture i predsjednikvladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić uputioje čestitku zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću u kojojmu želi sretan Božić i mirom ispunjenu novu godinu.
ZAGREB, 19. prosinca 2005. (Hina) - Ministar kulture i predsjednik vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić uputio je čestitku zagrebačkom nadbiskupu kardinalu Josipu Bozaniću u kojoj mu želi sretan Božić i mirom ispunjenu novu godinu.

"Želim Vam da u duhu božićne poruke u dolazećoj godini sigurno i postojano ostvarujete poslanje koje ste primili kao pojedinac, te poslanje Crkve koju vodite. Neka njezino poslanje, sa svim svojim plodovima, bude za sve veću dobrobit, kako same Crkve, tako i cijeloga društva, koje neprestano treba novo rađanje i spremnost na rast, kako bi moglo odgovoriti na izazove ovoga vremena i na očekivanja naših suvremenika", stoji u čestitci ministra Biškupića kardinalu Bozaniću.

Ministar i predsjednik vladine Komisije za odnose s vjerskim zajednicama Božo Biškupić čestitao je Božić i Novu Godinu i poglavarima ostalih kršćanskih crkava koji ih slave po gregorijanskom kalendaru.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙