FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jakovčić: IDS osigurao Istri stabilnost

PULA,23. prosinca 2005.(Hina) - Predsjednik Istarskog demokratskogsabora (IDS) Ivan Jakovčić na današnjem je predblagdanskom susretu snovinarima u Puli ustvrdio kako je IDS građanima Istre osiguraostabilnost i sigurnost te je ocijenio da će Istra do kraja desetljećapostati najmodernija i najprosperitetnija europska regija.
PULA,23. prosinca 2005.(Hina) - Predsjednik Istarskog demokratskog sabora (IDS) Ivan Jakovčić na današnjem je predblagdanskom susretu s novinarima u Puli ustvrdio kako je IDS građanima Istre osigurao stabilnost i sigurnost te je ocijenio da će Istra do kraja desetljeća postati najmodernija i najprosperitetnija europska regija.

Jakovčić je rekao kako je IDS započeo razgovore s Liberalnom internacionalom u Europskom parlamentu u Bruxellesu jer teži postati članom te asocijacije liberalnih stranaka.

Predsjednik Savjeta IDS-a Valter Drandić izrazio je zadovoljstvo provedbom unutarstranačkih izbora koji, kako je rekao, potvrđuju stabilnost same stranke, te je najavio realizaciju kapitalnih infrastrukturnih projekata u Istarskoj županiji, poput vodoopskrbe, plinofikacije i gospodarenja otpadom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙