FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drandić: gradska vlast za revalorizaciju postojećih resursa

PULA,22. prosinca 2005.(Hina) - Pulski gradonačelnik Valter Drandić nadanašnjoj je konferenciji za novinare rekao da će gradski proračun zasljedeću godinu pokazati opredijeljenost gradske vlasti, ne za velikekapitalne projekte, već za revalorizaciju postojećih resursa.
PULA,22. prosinca 2005.(Hina) - Pulski gradonačelnik Valter Drandić na današnjoj je konferenciji za novinare rekao da će gradski proračun za sljedeću godinu pokazati opredijeljenost gradske vlasti, ne za velike kapitalne projekte, već za revalorizaciju postojećih resursa.

Posebno je istaknuo da prvih šest mjeseci rada nove pulske vlasti, koju čine IDS, HSU i SDP, obilježava stabilna gradska uprava, za razliku od prethodne.

Za iduću godinu planira se dovršetak nogometnog stadiona "Aldo Drosina"; Dom sportova bi, nakon što ulagačima budu plaćeni radovi, trebao prijeći u vlasništvo Grada, a Pula bi dobila i gradski bazen. Do filmskog festivala u srpnju iduće godine Puljani bi dobili i novu kinodvoranu, za koju je Ministarstvo kulture izdvojilo 450 tisuća kuna, rekao je Drandić.

"Stabilnost, odgovornost, otvorenost i učinkovitost glavne su odlike sadašnje gradske uprave, koja je dokazala da je suradnja moguća bez obzira na političku opredijeljenost", zaključio je gradonačelnik Valter Drandić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙