FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

I Tele2 uveo plaćanje parkiranja mobitelom

ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Operater mobilne telefonije Tele2 oddanas korisnicima svoje mreže 095 nudi mogućnost plaćanja parkiranja uZagrebu mobilnim telefonom, izvijestili su iz te tvrtke iz koje ujedno najavljuju da tu uslugu uskoro planiraju proširiti i na drugehrvatske gradove.
ZAGREB, 6. prosinca 2005. (Hina) - Operater mobilne telefonije Tele2 od danas korisnicima svoje mreže 095 nudi mogućnost plaćanja parkiranja u Zagrebu mobilnim telefonom, izvijestili su iz te tvrtke iz koje ujedno najavljuju da tu uslugu uskoro planiraju proširiti i na druge hrvatske gradove.

Po zadnjim informacijama (krajem studenoga) iz Hrvatske agencije za telekomunikacije (HAT) treći mobilni operater Tele2 u dva je mjeseca komercijalnog rada 'stekao' 75 tisuća korisnika.

Usluga plaćanja parkiranja mobilnim telefonom u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu, uvedena je u rujnu 2001., u čemu je Zagreb bio među prvima u Europi. Nakon toga usluga se proširila i na druge hrvatske gradove (Osijek, Varaždin, Čakovec i druge).

Nedavno istraživanje (iz listopada ove godine) o korisničkim navikama hrvatskih 'potrošača' mobilne telefonije pokazalo je da je od mobilnih usluga među omiljenijima upravo SMS parking, koju koristi 44 posto od 1000 ispitanika u tom istraživanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙