FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Turskoj uhićeno 86 carinika, graničara i policajaca

ANKARA, 22. prosinca 2005. (Hina) - Velika skupina od 86 turskihcarinika i policajaca lišena je slobode u četvrtak ujutro na graničnomprijelazu Kapikule, na tursko-bugarskoj granici, javili su turskielektronski mediji.
ANKARA, 22. prosinca 2005. (Hina) - Velika skupina od 86 turskih carinika i policajaca lišena je slobode u četvrtak ujutro na graničnom prijelazu Kapikule, na tursko-bugarskoj granici, javili su turski elektronski mediji.

Među uhićenima je i 28 policajaca koji su radili na kontroli putovnica.

Svi uhićeni, koji su čak ustanovili vlastitu kriminalnu organizaciju, terete se za primanje mita i druge nezakonite radnje.

Snage sigurnosti u operaciji "čistih ruku" otkrile su i tajni "bunker" gdje se skupljala zaplijenjena roba, posebice cigarete i piće, koji su se zatim raznim kanalima prodavali na istanbulskom crnom tržištu.

"Operacija Kapikule" druga je takve vrste za posljednja dva tjedna. Nešto prije, 5. prosinca, na istom graničnom prijelazu snage sigurnosti su uhitile 44 carinika, graničara i policajca. Na taj način u pritvoru se našlo 130 sumnjivih osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙