FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Izborna skupština Sindikata vojnih službenika

ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Izborna skupština Sindikata vojnihslužbenika i namještenika za predsjednika Sindikata ponovno jeizabrala dosadašnjeg predsjednika Radomira Delića, priopćeno jevečeras.
ZAGREB, 21. prosinca 2005. (Hina) - Izborna skupština Sindikata vojnih službenika i namještenika za predsjednika Sindikata ponovno je izabrala dosadašnjeg predsjednika Radomira Delića, priopćeno je večeras.

Za zamjenika predsjednika izabran je Tomislav Petrović, a izabrani su i regionalni povjerenici i članovi Nadzornog odbora.

Izaslanici su jednoglasno odlučili da će zajedno sa svim sindikatima državnih služba sudjelovati 28. prosinca u jednodnevnu štrajk u državnoj upravi, vojsci, policiji, carini i pravosuđu ako im Vlada ne ispuni zahtjeve.

Na današnjoj izbornoj skupštini Sindikata vojnih službenika kao gosti nazočili su ministar obrane Berislav Rončević sa suradnicima, brigadir Marijan Gregorović, izaslanik načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, predsjednik Hrvatske udruge sindikata Ozren Matijašević sa suradnicima te predsjednik Nezavisnog sindikata djelatnika MUP-a Zdravko Lončar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙