FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šestorica državljana SiCG-a uhvaćeni u ilegalnu prelasku granice

KARLOVAC, 21. prosinca 2005. (Hina) - U ilegalnu prelasku državnegranice iz Hrvatske u Sloveniju ozaljska je policija sinoć u 21,45sati u mjestu Bubnjarcima u Općini Kamanju uhvatila šest državljanaSrbije i Crne Gore, te jednog od trojice pomagača, 19-godišnjegahrvatskog državljanina, priopćeno je danas iz karlovačke Policijskeuprave.
KARLOVAC, 21. prosinca 2005. (Hina) - U ilegalnu prelasku državne granice iz Hrvatske u Sloveniju ozaljska je policija sinoć u 21,45 sati u mjestu Bubnjarcima u Općini Kamanju uhvatila šest državljana Srbije i Crne Gore, te jednog od trojice pomagača, 19-godišnjega hrvatskog državljanina, priopćeno je danas iz karlovačke Policijske uprave.

Druga dvojica pomagača, 25-godišnji slovenski državljanin i 34-godišnji državljanin BiH, u bijegu su.

Stranci su danas u prekršajnom postupku osuđeni na novčane kazne od tisuću do dvije tisuće kuna, a jedan od njih protjeran je na dvije, a ostali na jednu godinu iz Hrvatske.

Krijumčari su strance prebacili preko rijeke Kupe u blizini željezničkog mosta u Bubnjarcima, počinivši tako kažnjivo djelo protuzakonita prebacivanja osoba preko državne granice.

Uhićeni 19-godišnji hrvatski državljanin iz Duge Rese danas je u Istražnom centru Županijskog suda u Karlovcu preslušan te mu je određeno zadržavanje. Istražna sutkinja Jasminka Jerinić-Mušnjak rekla je da je prvi put uhvaćen u tom kažnjivom djelu, da do sada nije bio osuđivan, ali da je u tijeku nekoliko kaznenih postupaka protiv njega.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙