FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija: Ubijeni pljačkaši pošte počinili još neka slična razbojstva

ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - U stanovima dvojice pljačkaša pošteu zagrebačkom naselju Botinec, ubijenih u utorak u policijskojpotjeri, pronađeno je više predmete koji ukazuju da njih dvojica stojeiza još nekih oružanih pljački pošta, izvijestila je danas zagrebačkapolicija.
ZAGREB, 8. prosinca 2005. (Hina) - U stanovima dvojice pljačkaša pošte u zagrebačkom naselju Botinec, ubijenih u utorak u policijskoj potjeri, pronađeno je više predmete koji ukazuju da njih dvojica stoje iza još nekih oružanih pljački pošta, izvijestila je danas zagrebačka policija.

"Pronađeni predmeti nedvojbeno ukazuju da su dvojica razbojnika počinitelji i nekih drugih pljački, no za sada je prerano govoriti o kojima", izjavio je Hini načelnik ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec, komentirajući nagađanja tiska da su ubijeni razbojnici Igor Breškić i Vladimir Desoviću opljačkali poslovnicu Zagrebačke banke na Drvinju, početkom listopada ove godine, kada je teško ranjen hrvatski branitelj koji je pokušao spriječiti bijeg pljačkaša.

Borovec je kazao da će se tek nakon nekih provjera te vještačenja oružja, kojim su pljačkaši izvršili svoje posljednje razbojstvo i u bijegu ranili policajca, znati koje su pljačke izveli. Nije želio otkriti koje je predmete policija pronašla u stanovima razbojnika koje su policajci ubili u utorak poslijepodne u zagrebačkom neselju Sveta Klara. Razbojnici su prije toga opljačkali poslovnicu Hrvatske pošte i u bijegu zapucali na policajce, od kojih su jednog ranili u nadlakticu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙