FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Počeo sudski proces zbog ozvučenja na koncertu "Bijelog dugmeta"

SUBOTICA, 19. prosinca 2005. (Hina) - Počeo je sudski proces koji jezbog lošeg ozvučenja na ovogodišnjem koncertu "Bijelog dugmeta" uBeogradu protiv organizatora pokrenula skupina građana, posjetiteljakoncerta, objavio je u ponedjeljak novosadski "Građanski list".
SUBOTICA, 19. prosinca 2005. (Hina) - Počeo je sudski proces koji je zbog lošeg ozvučenja na ovogodišnjem koncertu "Bijelog dugmeta" u Beogradu protiv organizatora pokrenula skupina građana, posjetitelja koncerta, objavio je u ponedjeljak novosadski "Građanski list".

Odvjetnik Arsenije Katanić je izjavio da se parnica stotinjak građana protiv "Bijelog dugmeta" nastavlja zbog toga što nije postignut dogovor i što predstavnici ove grupe ne žele priznati da je ozvučenje na koncertu na beogradskom hipodromu bilo loše.

"Nije dovoljno dovesti 200.000 ljudi i pokazati im izvođače da bi se to moglo nazvati koncertom", kazao je Katanić, koji je također bio na koncertu, izrazivši očekivanje da će se još građana priključiti tužbi.

Katanić je u ime stotinjak nezadovoljnih podnio tužbu u srpnju protiv grupe "Bijelo dugme" i tvrtke "Music Star Production" koja je bila organizator koncerta.

Odvjetnik je za "Građanski list" rekao da građani traže da im se vrati novac za karte i nadoknade troškovi koje su imali prilikom odlaska na koncert ili da se ponovi koncert, s tim da se ovog puta ispune svi standardi ozvučenja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙