FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bandić obećao novčanu pomoć Zagorju

KRAPINA, 16. prosinca 2005. (Hina) - Grad Zagreb će s pet milijuna kunasufinancirati 7,5 milijuna kuna vrijedan popravak Sljemenske ceste,što će biti gotovo najkasnije do kraja 2008. kad će se na Sljemenuodržati prva utrka muškoga Svjetskog kupa, kazao je danas u Krapinizagrebački gradonačelnik Milan Bandić.
KRAPINA, 16. prosinca 2005. (Hina) - Grad Zagreb će s pet milijuna kuna sufinancirati 7,5 milijuna kuna vrijedan popravak Sljemenske ceste, što će biti gotovo najkasnije do kraja 2008. kad će se na Sljemenu održati prva utrka muškoga Svjetskog kupa, kazao je danas u Krapini zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Izaslanstvo grada Zagreba sastalo se danas s vodećim ljudima Krapinsko-zagorske županije sa županicom Vlastom Hubicki na čelu, a razgovarali su o suradnji u području gospodarstva, prometa i turizma.

Osim ulaganja u prometnicu, koja Zagorje preko stubičkog kraja povezuje s metropolom, Bandić je najavio i da će Zagreb, kao što je ove godine popločio marijabistričku Kalvariju, finanacirati obnovu trga u Klanjcu.

Zagrebački je gradonačelnik rekao i da će Grad uložiti novac u jedan projekt u Velikom Trgovišću i u Kumrovcu, no nije želio otkriti o čemu je riječ, nego je u šali kazao: "Ovo je početak turneje, od Gupca preko Tuđmana do Broza".

U Krapini je postignut dogovor da će grad Zagreb omogućiti i zagorskim osnovcima da ove zime besplatno skijaju na Sljemenu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙