FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Britanka dobila 2,8 milijuna funti zbog spore hitne pomoći

LONDON, 5. prosinca 2005. (Hina/AP) - Žena koja je u post-natalnojdepresiji namjerno popila prekomjernu količinu lijekova, dobila jeponedjeljak odštetu u iznosu od 2,8 milijuna funti (4,2 milijuna eura)od službe hitne pomoći za koju tvrdi da je bila prespora u pružanjupomoći.
LONDON, 5. prosinca 2005. (Hina/AP) - Žena koja je u post-natalnoj depresiji namjerno popila prekomjernu količinu lijekova, dobila je ponedjeljak odštetu u iznosu od 2,8 milijuna funti (4,2 milijuna eura) od službe hitne pomoći za koju tvrdi da je bila prespora u pružanju pomoći.

Claire Burchell, koja je pretrpjela oštećenje mozga uslijed "overdoziranja" tabletama, tužila je lancashirsku službu hitne pomoći zbog nemara jer je ova navodno kasnila u slanju kola hitne pomoći i učinila propuste u pružanju pomoći na putu do bolnice.

Njezin odvjetnik Simeon Maskrey rekao je Visokom sudu u Londonu da je služba pristala platiti odštetu Burchell, koja sada živi u središnjoj Engleskoj sa suprugom i dvoje djece, no nije priznala odgovornost.

Maskrey kaže da je u vrijeme "overdoziranja" tabletama coproxamol u listopadu 2001. Burchell, koja je tada imala 21 godinu, patila od post-natalne depresije nakon rođenja drugog djeteta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙