FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 16. prosinca

ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 16. prosinca:
ZAGREB, 16. prosinca 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 16. prosinca:

ZAGREB - U Ministarstvu poljoprivrede na konferenciji za novinare prvi će put biti predstavljene sve mjere i programi u okviru kojih će poljoprivrednici podnositi zahtjeve za nepovratnim financiranjem iz SAPARD-a - predpristupnog fonda Europske unije za poljoprivredu i ruralni razvoj. Hrvatski plan za poljoprivredu i ruralni razvoj 2005./2006. prihvaćen je u Bruxellesu 14. i 15. prosinca, gdje je izaslanstvo Ministarstva poljoprivrede predstavilo njegovu završnu verziju, navode iz tog ministarstva. Nadležno tijelo EU-a u potpunosti je prihvatilo predložene mjere čime je hrvatski Sapard plan službeno potvrđen (Ul. grada Vukovara 78, Kabinet ministra u 10 sati).

ZAGREB - Predstavnici hrvatske i talijanske vlade u Ministarstvu financija potpisat će bilateralni Sporazum o konsolidaciji duga Republike Hrvatske po Pariškom klubu te Popratno pismo. (10,30 sati, Ministarstvo financija, Katančićeva 5)

PREGRADA - Predstavnici Hrvatske banke za obnovu i razvitak (HBOR) i konzorcija banaka, koji čine Bank Austria Creditanstalt AG, Calyon, Deutsche Zentral-Denossenschartsbank, Mizuho Corporate Bank Ltd. i Privredna banka Zagreb, potpisat će Ugovor o kreditu. (11,00 sati, dvorac Bežanec, Valentinovo 55, Pregrada)

ZAGREB - Izdavačka kuća Vidi i istoimeni kompjutorski časopis, zajedno s organizacijskim partnerom Hrvatskom gospodarskom komorom (HGK) dodijelit će, šestu godinu za redom, nacionalne nagrade za najbolje Internet stranice u Hrvatskoj "Vidi Web Top 100". Nagrade se dodjeljuju u deset kategorija, a tom će prilikom biti uručena i "Premijerova web nagrada", koju potpisuje predsjednik Vlade Ivo Sanader. (15,00 sati, hotel The Regent Esplanade, Mihanovićeva 1)

ZAGREB - Udruga za ukapljeni naftni plin (UNP) Zagreb organizira konferenciju za novinare povodom potpisivanja prvog ugovora u Hrvatskoj za opskrbu ukapljenim naftnim plinom i vođenje postrojenja za proizvodnju miješanog plina. Vrijednost ovog projekta je 10 milijuna eura, a ugovor će potpisati tvrtka PROplin te hrvatsko-talijanska tvrtka AMGA Adria d.o.o. Tom će prilikom UNP ujedno objaviti i najnovije rezultate razvoja autoplina i širenja mreže ukapljenog naftnog plina 2005. godini te najaviti određene cjenovne promjene za potrošače plina u malim bocama. (11,00 sati, PROplin, Bani 75, Buzin)

Urednica: Davorka Stanešić

tel: 01 4808 680

fax: 01 4808 821

e-mail: gospodarstvo@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙