FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Policija ne očekuje incidente na HIVDR-inom skupu

ZAGREB, 11. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačka policija ne očekujenikakve incidente na današnjem skupu na Trgu bana Jelačića, u 12 sati,kojeg organizira Zajednica udruga HVIDRA-a grada Zagreba u znakpotpore generalu Anti Gotovini, izjavio je načelnik ureda načelnikaPolicijske uprave zagrebačke Krunoslav Borovec.
ZAGREB, 11. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačka policija ne očekuje nikakve incidente na današnjem skupu na Trgu bana Jelačića, u 12 sati, kojeg organizira Zajednica udruga HVIDRA-a grada Zagreba u znak potpore generalu Anti Gotovini, izjavio je načelnik ureda načelnika Policijske uprave zagrebačke Krunoslav Borovec.

"Organizator je najavio samo mirno okupljanje, na kojemu će se izraziti potpora generalu bez službenih govora, a naša je obveza da svako okupljanje primjereno osiguramo", rekao je Borovec na jutrošnjoj redovitoj konferenciji za novinare u PU zagrebačkoj.

Skup potpore uhićenom generalu Gotovini, kojeg organizira Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba, održat će se u podne na Trgu bana Jelačića.

Organizatori su najavili da neće biti govornika, te pozvali sudionike skupa da ne ističu obilježja koja nisu u duhu Republike Hrvatske niti Domovinskog rata.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙