FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kukuljanovo: otvoren distributivni centar soli za ceste

KUKULJANOVO, 9. prosinca 2005. (Hina) - Novi distributivni centar iskladište soli za ceste tvrtke MA.CO.T d.o.o. iz Rijeke, ukupnepovršine 3000 četvornih metara u koje je uloženo oko 1,8 milijunaeura, otvoreni su danas u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu kodRijeke.
KUKULJANOVO, 9. prosinca 2005. (Hina) - Novi distributivni centar i skladište soli za ceste tvrtke MA.CO.T d.o.o. iz Rijeke, ukupne površine 3000 četvornih metara u koje je uloženo oko 1,8 milijuna eura, otvoreni su danas u Industrijskoj zoni na Kukuljanovu kod Rijeke.

Trtka MA.CO.T.prerađuje sol uvezenu brodskim prijevozom iz Egipta, Tunisa i Europske unije.

Osim novog centra na Kukuljanovu, ta tvrtka koristi i proizvodno-skladišne kapacitete u riječkoj luci, površine 2500 četvornih metara.

U oba prostora sada se može uskladištiti 20.000 tona prerađene soli, spremne za isporuku, pa cijeli riječki pogon može isporučiti 800 tona rasute soli za ceste na dan, po potrebi i više.

Tvrtka MA.CO.T jedanaest godina dobavlja sol za najveće hrvatske potrošače kao što su Hrvatske ceste, Autocesta Rijeka-Zagreb, Zagrebačke ceste i druge, naveli su iz te tvrtke. U prošloj godini isporučeno je hrvatskim tvrtkama oko 56.000 tona soli za ceste.

Istoimena tvrtka, MA.CO.T iz Ljubljane ima još 7000 četvornih metara prostora u bescarinskoj luci Kopar.

Uz to, MA.CO.T iz Ljubljene i Mostara najveći su dobavljači soli za ceste u Sloveniji i Bosni i Hrecegovini, isaknuli su iz te tvrtke.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙