FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jović: Hoće li se Del Ponte sada imalo posramiti?

SARAJEVO,8. prosinca 2005.(Hina) - Predsjedatelj Predsjedništva Bosnei Hercegovine Ivo Miro Jović izjavio je u četvrtak kako okolnosti podkojima je uhićen hrvatski general Ante Gotovina jasno pokazuju da jeGlavna tužiteljica Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju(ICTY) Carla del Ponte iznosila nepravedne i neutemeljene sumnje oosobama i institucijama koje mu pružaju zaštitu.
SARAJEVO,8. prosinca 2005.(Hina) - Predsjedatelj Predsjedništva Bosne i Hercegovine Ivo Miro Jović izjavio je u četvrtak kako okolnosti pod kojima je uhićen hrvatski general Ante Gotovina jasno pokazuju da je Glavna tužiteljica Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju (ICTY) Carla del Ponte iznosila nepravedne i neutemeljene sumnje o osobama i institucijama koje mu pružaju zaštitu.

"Hoće li se gospođa Del Ponte sada imalo posramiti nakon njenih ... izjava i nanošenja velike štete rimokatoličkoj crkvi?", pitao je Jović komentirajući za medije u BiH informacije o privođenju Gotovine.

Jović je istaknuo kako sada očekuje da se pokaže dovoljno spremnosti, uključujući tu i međunarodnu zajednicu, za uhićenje Radovana Karadžića i Ratka Mladića koji se od pravde uspješno kriju već deset godina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙