FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predstavljena knjiga "Glava obitelji" Claytona C. Barbeaua

SPLIT, 8. prosinca 2005. (Hina) - Splitska izdavačka kuća "Verbum"predstavila je danas knjigu "Glava obitelji" Claytona C. Barbeaua,uglednoga američkoga psihologa i publicista, jednog od najutjecajnijihsavjetnika i predavača o obiteljskom životu i suvremenim društvenim iduhovnim pitanjima.
SPLIT, 8. prosinca 2005. (Hina) - Splitska izdavačka kuća "Verbum" predstavila je danas knjigu "Glava obitelji" Claytona C. Barbeaua, uglednoga američkoga psihologa i publicista, jednog od najutjecajnijih savjetnika i predavača o obiteljskom životu i suvremenim društvenim i duhovnim pitanjima.

"Glava obitelji" klasično je djelo o obiteljskoj tematici, namijenjeno svima koji žele znati više o onome što bi otac trebao biti te je kao takva pomogla naraštajima muškaraca da postanu bolji supruzi i očevi, istaknuo je Petar Balta, glavni urednik "Verbuma".

Barbeau u knjizi daje odgovore na pitanja iz obiteljskog života, prodirući do svijesti čitatelja i tražeći od njega da promišljeno preispita ulogu koju ima kao otac i suprug, učitelj i skrbnik s vjerskoga, psihološkog i društvenog stajališta.

Njezina utemeljenost na prokušanoj mudrosti, izvornost, pronicavost i prožetost vjerom učinili su je vjerodostojnim vodičem mnogim muškarcima, posebice kršćanima, dodao je.

Autor prenosi i vlastito bogato životno iskustvo oca mnogobrojne obitelji, koji pruža mnoštvo praktičnih savjeta.

Sve će to zasigurno pridonijeti da knjiga posluži kao izravan prinos poboljšanju kvalitete obiteljskog života u Hrvatskoj, drži Mirko Radalj, direktor "Verbuma". Podsjetio je kako je "Glava obitelji" dobila nagradu "Spiritual Life Award" kao najbolja američka duhovna knjiga godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙