FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Robbie Williams nije homoseksualac

LONDON, 6. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Britanski pjevač Robbie Williamsdobio je u utorak znatno financijsko obeštećenje, čija svota nijeobjavljena, od novinske grupacije koja je objavila da je skrivenihomoseksualac, rekao je njegov odvjetnik.
LONDON, 6. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Britanski pjevač Robbie Williams dobio je u utorak znatno financijsko obeštećenje, čija svota nije objavljena, od novinske grupacije koja je objavila da je skriveni homoseksualac, rekao je njegov odvjetnik.

Pjevač koji je podnio tužbu protiv grupacija MGN i Northern and Shell nije bio na saslušanju na sudu u Londonu. Grupacije su priznale da su optužbe bile lažne.

"Williams nije, niti je ikada bio homoseksualac", kazao je njegov odvjetnik Tom Shields.

Nakon objavljivanja autorizirane autobiografije "Feel", koju je sastavio pjevačev bliski suradnik Chris Heath, MGN je objavio u tjedniku The People u kolovozu 2004. članak pod naslovom "tajni homoseksualni Robbiejev ljubavnik".

U članku se insinuiralo da pjevač vara publiku navodeći na pomisao da ima odnose samo sa ženama, dok međutim ima homoseksualne odnose s neznancima, posebice u nužniku jednog kluba u Manchesteru.

Članak sa sličnim navodima pojavio se u časopisima Star i Hot Stars u prosincu 2004.

Dotične novine ponudile su nagodbu Robbieju Williamsu i objavile su ispriku na svojim stranicama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙