FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Take That ponovno na turneji - bez Robbieja Williamsa

LONDON, 25. studenog 2005. (Hina/dpa) - Britanski boy band "Take That",koji je prestao funkcionirati prije desetak godina, mogao bi ponovnonastupiti zajedno na turneji po Velikoj Britaniji, no bez njihovanekadašnjeg člana, sada vrlo popularnog pjevača Robbieja Williamsa.
LONDON, 25. studenog 2005. (Hina/dpa) - Britanski boy band "Take That", koji je prestao funkcionirati prije desetak godina, mogao bi ponovno nastupiti zajedno na turneji po Velikoj Britaniji, no bez njihova nekadašnjeg člana, sada vrlo popularnog pjevača Robbieja Williamsa.

Nakon ponude organizatora u iznosu od 1,5 milijuna funti, Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen i Howard Donald, danas tridesetogodišnjaci, odlučili su krenuti na turneju. "I Robbieju je ponuđeno sudjelovanje na turneji, no ne znamo što je odlučio", rekao je za Reuters Barlow.

Williams, koji je u međuvremenu izgradio uspješnu samostalnu karijeru, za koncerte koji će se održati u sklopu njegove svjetske turneje predviđene za 2006., prema informacijama menadžera u samo jedan dan prodao je više od 1,6 milijuna ulaznica.

Dečki iz Take That na putovanje će, čini se, bez Williamsa, a tijekom jedanaestodnevne turneje koja će početi u travnju, nastupit će u mnogim britanskim gradovima, te u Dublinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙