FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Intellidating" novi trend u Londonu

LONDON, 20. studenog 2005. (Hina/Reuters) - London je odavno poznat kaograd u kojem su nastali brojni trendovi, bilo da se radi o glazbi,književnosti ili modi, a najnoviji dotiče područje ljubavnog života.
LONDON, 20. studenog 2005. (Hina/Reuters) - London je odavno poznat kao grad u kojem su nastali brojni trendovi, bilo da se radi o glazbi, književnosti ili modi, a najnoviji dotiče područje ljubavnog života.

Umjesto u zadimljenim klubovima s glasnom glazbom, Londončani su ljubavne partnere počeli tražiti na posve drugačijim mjestima. Moderna mjesta za izlazak postali su debatni klubovi i likovne radionice, a posebice večeri poezije. Ovaj trend toliko je uzeo maha da su o njemu počeli pisati i novinski kolumnisti, koji su ga prozvali "intellidating". Kolumnisti su oduševljeni time da su Londončanima sive ćelije postale važnije od velikih grudi, te da je mladima draži Shakespeare od 50Centa.

Koliko će trajati ovaj trend i hoće li se proširiti izvan Britanije, veliko je pitanje. No, probajte zamisliti ljubitelje "turbo-folka" kako su za subotnji provod odabrali odlazak na večer poezije Tina Ujevića.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙