FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Doživotni zatvor za Eminemova obožavatelja

LONDON, 5. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Mladi Britanac, obožavateljpjevača Eminema, osuđen je u ponedjeljak u Londonu na doživotni zatvorjer je ubio studenticu prema scenariju koji podsjeća na video-spotnjegova omiljena umjetnika.
LONDON, 5. prosinca 2005. (Hina/AFP) - Mladi Britanac, obožavatelj pjevača Eminema, osuđen je u ponedjeljak u Londonu na doživotni zatvor jer je ubio studenticu prema scenariju koji podsjeća na video-spot njegova omiljena umjetnika.

Londonski sudac David Paget u presudi je dodao da Christopher Duncan (21) ne može biti pomilovan prije odsluženih 25 godina kazne. Duncan je toliko opčinjen Eminemom da se odijeva kao on, ima istu frizuru i istu tetovažu dviju golih žena na prsima.

"Abnormalno i nezdravo ste skloni nasilju, posebice seksualnom nasilju spram žena", prokomentirao je sudac izgovarajući presudu.

Duncan je u četvrtak na sudu priznao ubojstvo studentice Jagdip Najran (26), koju je zaveo pjevajući joj uspješnice njihova zajedničkog idola na karaokama.

Policija nastoji ustanoviti bi li se Duncana moglo povezati s nerazjašnjenim ubojstvom mlade Amerikanke Margaret Muller u parku u istočnom Londonu u veljači 2003. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙