FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Međunarodna radionica o održivoj potrošnji i proizvodnji

ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša,prostornog uređenja i graditeljstva u suradnji s Hrvatskim centrom začistiju proizvodnju, Srednjoeuropskom inicijativom i ProgramomUjedinjenih naroda za okoliš (UNEP) organizira 5. i 6. prosinca uZagrebu Radionicu o održivoj potrošnji i proizvodnji.
ZAGREB, 5. prosinca 2005. (Hina) - Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva u suradnji s Hrvatskim centrom za čistiju proizvodnju, Srednjoeuropskom inicijativom i Programom Ujedinjenih naroda za okoliš (UNEP) organizira 5. i 6. prosinca u Zagrebu Radionicu o održivoj potrošnji i proizvodnji.

Na skupu pod nazivom "Izazov za 21. stoljeće" sudjeluje šezdeset predstavnika ministarstava zaštite okoliša, gospodarstva, rada, vanjskih poslova, kulture, znanosti i obrazovanja, nevladinih udruga, gospodarstva i akademskih krugova iz Albanije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Makedonije, Srbije i Crne Gore i uključuje prezentacije UNEP-a, Ukrajine, Gruzije i Velike Britanije, priopćilo je danas Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

Cilj je Radionice podignuti svijest o važnosti održive potrošnje i proizvodnje te obrazovanja za održiv razvoj kao glavnih izazova za budućnost Europe i svijeta. Na skupu će biti podneseno izvješće o stanju i promjenama načina potrošnje i proizvodnje, te pregled aktivnosti u tijeku i planova u zemljama jugoistočne Europe, stoji, uz ostalo, u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙