FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rijeka: Međunarodni sajam novih tehnologija od 23. do 26. studenoga

RIJEKA, 22. studenoga 2005. (Hina) - Drugi Međunarodni sajam novihtehnologija i proizvoda, na kojemu će sudjelovati oko 200 izlagača izpet zemalja, bit će održan od 23. do 26. studenoga u Dvorani mladostina Trsatu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare uriječkoj gradskoj upravi.
RIJEKA, 22. studenoga 2005. (Hina) - Drugi Međunarodni sajam novih tehnologija i proizvoda, na kojemu će sudjelovati oko 200 izlagača iz pet zemalja, bit će održan od 23. do 26. studenoga u Dvorani mladosti na Trsatu, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare u riječkoj gradskoj upravi.

Nove tehnologije i proizvode predstavit će izlagači iz Austrije, Italije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Osim gospodarstvenika, predstavit će se i ustanove za potporu razvoja novih tehnologija i proizvoda kao što su tehnološki centri, razvojne agencije, sveučilišta i veleučilišta te inovatori.

Izlagači će predstaviti proizvode visoke tehnologije, inovacije u turizmu, opremu, inovativne proizvode i usluge za zdravstveni turizam, za ekološku poljoprivredu, za plasman u turizmu i zaštitu okoliša te e-rješenja u turizmu.

U sklopu sajma bit će održane tematske radionice i okrugli stolovi, prezentacije proizvoda i izložba s oko 70 inovacija.

Najavljeni su, među ostalim, okrugli stol pod nazivom "Sustav unaprjeđenja inovacijske djelatnosti u Hrvatskoj", predstavljanje projekta "Implementacija Europske povelje za mala i srednja poduzeća" i radionica o značaju novih tehnologija i proizvoda u gospodarskom razvoju.

Međunarodni sajam novih tehnologija i proizvoda pokrenut je prošle godine s ciljem približavanja znanstvenih dostignuća gospodarstvenicima i široj javnosti te poticanja gospodarstvenika na korištenje novih tehnologija, na povećanje konkurentnosti i njihova izlaska na svjetsko tržište.

Pokrovitelj Međunarodnoga sajma novih tehnologija i proizvoda je Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, a organizatori su grad Rijeka i Riječki sajam.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙