FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvorena hidraulična rampa za invalide u središtu Požege

POŽEGA, 3. prosinca 2005. (Hina) - Međunarodni dan invalida, 3.prosinca, obilježen je danas u Požegi svečanim otvorenjem hidrauličnerampe za osobe s invaliditetom, vrijedne stotinjak tisuća kuna, naulazu u T-centar u gradskome središtu.
POŽEGA, 3. prosinca 2005. (Hina) - Međunarodni dan invalida, 3. prosinca, obilježen je danas u Požegi svečanim otvorenjem hidraulične rampe za osobe s invaliditetom, vrijedne stotinjak tisuća kuna, na ulazu u T-centar u gradskome središtu.

Hrvatski telekom želi svoje objekte učiniti dostupnima osobama s invaliditetom, rekao je Dario Borovac, direktor Regije istok Hrvatskoga telekoma, napominjući kako su ove godine prilagodili 24 objekta.

Zaželjevši da taj hvale vrijedan primjer u Požegi slijede i druge tvrtke te državne institucije i ustanove, predstavnicima Telekoma zahvalio je i požeški gradonačelnik Zdravko Ronko.

"Grad Požega u suradnji s udrugama radi na uklanjanju arhitektonskih barijera. Zato smo, uz zvučni semafor na svim raskrižjima u središtu grada te na najprometnijim ulicama, prilagodili razinu bankina potrebama osoba s invaliditetom. Isto tako, nastojali smo osigurati i dovoljan broj parkirnih mjesta", podsjetio je Zdravko Ronko.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙