FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otvoren tradicionalni jesenski sajam "Promo hotel"

POREČ, 9. studenog 2005. (Hina) - U porečkoj dvorani Intersport uZelenoj laguni danas je svečano otvoren 18. međunarodni sajam opremeza turizam i ugostiteljstvo te prateće industrije "Promo hotel - jesen2005." koji je na 2700 četvornih metara unutarnjeg i 500 četvornihmetara vanjskog prostora okupio stotinjak izlagača iz Hrvatske iinozemstva.
POREČ, 9. studenog 2005. (Hina) - U porečkoj dvorani Intersport u Zelenoj laguni danas je svečano otvoren 18. međunarodni sajam opreme za turizam i ugostiteljstvo te prateće industrije "Promo hotel - jesen 2005." koji je na 2700 četvornih metara unutarnjeg i 500 četvornih metara vanjskog prostora okupio stotinjak izlagača iz Hrvatske i inozemstva.

Hotelska oprema, namještaj, sustavi grijanja, sanitarna te oprema za bazene, bijela tehnika i montažne kuće, samo su dio bogate ponude jesenskog izdanja Promo hotela.

Taj se sajam održava svake godine u razdoblju kada hotelsko-turistička poduzeća, kao i ostali ugostiteljsko-turistički objekti, planiraju investicije za nadolazeću turističku sezonu. Branko Curić, u ime grada Poreča, pokrovitelja ove manifestacije, sajam je ocijenio kao manifestaciju koja nadrasta infrastrukturu koja ju prati te je najavio da će porečko Poglavarstvo u ovom mandatu učiniti sve da se stvore bolji uvjeti za održavanje kako ovog, tako i drugih sajmova.

Promo hotel je svečano otvorio predsjednik Hrvatske udruge hotelijera i restoratera Franko Palma.

Turistički trendovi te informatičke tehnologije u turizmu samo su neke od tema okruglih stolova koji će se održati tijekom sajma koji je otvoren do subote, 12. studenog, a u popratnom programu održat će se i 1. regionalno natjecanje učenika srednjih turističkih škola za titulu "Promo junior" u flambiranju slanih i slatkih jela.

(Hina) xdspo yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙