FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DVD izdanja dokumentarnih filmova "National geographica"

ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Uz magazin i televizijski kanal,National Geographic svojim će prepoznatljivim uratcima na temu prirodei raznih misterija uskoro biti dostupan i putem dokumentarnih filmovana DVD-u, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare tvrtkeBlitz film i video distribucija, izdavača DVD-ova.
ZAGREB, 2. prosinca 2005. (Hina) - Uz magazin i televizijski kanal, National Geographic svojim će prepoznatljivim uratcima na temu prirode i raznih misterija uskoro biti dostupan i putem dokumentarnih filmova na DVD-u, najavljeno je na današnjoj konferenciji za novinare tvrtke Blitz film i video distribucija, izdavača DVD-ova.

Svake nedjelje, od 4. prosinca do 12. ožujka, uz "Jutarnji list" prodavat će se dokumentarci National Geographica s različitim temama, od prirodnih katastrofa do tajni piramida i hobbita, rekla je Silvija Manestar, direktorica marketinga "Blitza". Tjedno će se izdavati 25 tisuća DVD-a.

U seriji će biti 15 dokumentaraca - "Sile prirode", "U potrazi za Svetim Gralom", "Neobjavljene priče predsjedničkog aviona", "Neukroćeni život gorila", "Misteriozni brodolomi Mediterana", "Dupini", "Tajne Velike piramide", "Everest: Pustolovina bez milosti", "FBI: Strogo čuvane tajne", "Kloniranje: Kontraverzna sudbina čovječanstva", "DNK misterije - potraga za čovjekom ", "Super krokodil", "Lovci na vulkane", "Sićušna bića: Tajne hobbita" i "Ljudska rasa".

Slavni magazin National Geographic (osnovan 1888.) danas čita više od 40 milijuna ljudi. Njihovu TV postaju može se gledati u 151 zemlji na 27 jezika, a odnedavno i u Hrvatskoj.

(Hina) xag ysšh

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙