FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RS: Akcija zapljene ukradenih automobila

BANJA LUKA, 2. prosinca 2005. (Hina) - Više od 70 automobilazaplijenjeno je u srijedu i četvrtak u jednoj od najvećih združenihakcija Odjela za organizirani i privredni kriminal Okružnogtužiteljstva i Odjela za suzbijanje općeg kriminala Centra javnesigurnosti (CJS) Banje Luke, potvrdili su policijski izvoribanjalučkim "Nezavisnim novinama" od petka.
BANJA LUKA, 2. prosinca 2005. (Hina) - Više od 70 automobila zaplijenjeno je u srijedu i četvrtak u jednoj od najvećih združenih akcija Odjela za organizirani i privredni kriminal Okružnog tužiteljstva i Odjela za suzbijanje općeg kriminala Centra javne sigurnosti (CJS) Banje Luke, potvrdili su policijski izvori banjalučkim "Nezavisnim novinama" od petka.

Akcija je usmjerena protiv auto-mafije i nastavlja se tijekom petka, a zaplijenjena vozila sklonjena su na zaštićenu lokaciju na području Banje Luke. Ukupno se traga za 200 luksuznih automobila (tipa mecedes i audi) za koja se vjeruje da su ukradeni i s falsificiranim dokumentima registrirani na području banjalučke regije.

Dugo pripremana akcija pokrenuta je u srijedu kada je zaplijenjeno 35 automobila, a isto toliko oduzeto je i u četvrtak.

Istraga vjeruje kako se radi o ostacima organiziranih skupina u lancu auto-mafije, koja je razbijena tijekom ove i 2004. godine u akcijama "Ekskalibur" i "Falsifikat", u kojima je na području banjalučke regije oduzeto oko 400 automobila i uhićeno više od 50 osoba, što je u zadnja dva mjeseca dovelo do velikog smanjenja broja ukradenih automobila..

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙