FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradsko poglavarstvo: krediti zagrebačkim poduzetnicima

ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačko Gradsko poglavarstvodanas je utvrdilo listu od 44 poduzetnika koji će dobiti krediteZanatske štedno-kreditne zadruge i poslovnih banaka na temeljuprojekta "Lokalni projekti razvoja-Poduzetnik" , te do 2007. zaposlitiukupno 359 osoba.
ZAGREB, 1. prosinca 2005. (Hina) - Zagrebačko Gradsko poglavarstvo danas je utvrdilo listu od 44 poduzetnika koji će dobiti kredite Zanatske štedno-kreditne zadruge i poslovnih banaka na temelju projekta "Lokalni projekti razvoja-Poduzetnik" , te do 2007. zaposliti ukupno 359 osoba.

Ukupan iznos traženih kredita je 128,5 milijuna kuna.

Gradsko Poglavarstvo je na sjednici odlučilo i da će raspisati natječaj za prodaju zemljišta u Šestinskom dolu na Črnomercu, koje ne može biti samostalna građevna čestica, za početnu cijenu 817.000 kuna.

Radi dogradnje dviju osnovnih škola - OŠ Granešina i OŠ Dragutina Domjanića za predujam investitorima izdvojeno je ukupno 5,5 milijuna kuna decentraliziranih sredstava.

Također zagrebačko Poglavarstvo prihvatilo je zaključak o sklapanju sporazuma po kojemu će Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi dati računalnu, komunikacijsku i mjernu opremu na korištenje gradskoj sanitarnoj inspekciji. Ministarstvo je korisnik CARDS 2001 projekta iz kojega je i nabavljena oprema za sanitarnu inspekciju i to: 57 prijenosnih računala i pisača, 15 sampler uređaja i 50 mobilnih telefona.

Za suzbijanje crnih žohara u središtu Zagreba bit će izdvojeno 200.000 kuna, a 75.000 kuna za dezinsekciju muha u Jakuševcu, naselju u neposrednoj blizini odlagališta otpada.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙