FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za petak, 25. studenog

ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zapetak, 25. studenoga:
ZAGREB, 25. studenog 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 25. studenoga:

ZAGREB - Zastupnici Hrvatskoga sabora 17. sjednicu će nastaviti raspravom o Prijedlogu kandidata za izbor članova Državnoodvjetničkog vijeća i Prijedlogu za imenovanje sudaca porotnika Vrhovnog suda Republike Hrvatske. Raspravljat će i o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Kaznenog zakona, te o Prijedlogu zakona o udžbenicima za osnovnu i srednju školu.

(9,30 sati, Trg sv. Marka 2)

RIJEKA - U okviru posjeta Rijeci i Opatiji, predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić nazočit će svečanosti u povodu 50. obljetnice Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci (12 sati, HNK Ivana pl. Zajca). Po završetku svečanosti predviđena je izjava za medije. Tijekom dana predsjednik Mesić će obići izvorište "Zvir" (10 sati, Vodovodna b.b.), posjetiti Poglavarstvo Rijeke te sudjelovati na sastanku s predstavnicima Koordinacije vijeća nacionalnih manjina i predstavnicima Rijeke. Također, sastat će se i sa predstavnicima NIU "EDIT" (11,10 sati), kao i sa članovima Poglavarstva Opatije (15 sati, Maršala Tita 3). Po završetku sastanka postoji mogućnost izjave za medije.

ZAGREB - Sjednica Odbora za obitelj, mladež i šport na kojoj će se raspravljati o prijedlogu odluke o imenovanju pravobraniteljice za djecu, (9,20 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare o proračunu Ministarstva obrane za 2006. na kojoj će biti nazočan ministar obrane Berislav Rončević i načelnik Glavnog stožera OS Republike Hrvaske general Zbora Josip Lucić, (14 sati, Stančićeva 6).

OSIJEK - U Županijskoj komori Osijek održat će se sastanak potencijalnih izvođača radova na pojedinim dionicama Koridora Vc. Svrha sastanka je stvaranje svojevrsnog "konzorcija" i poticaj za udruživanje građevinskih tvrtki da kroz zajedničke nastupe na natječajima ostvare sudjelovanje na izvedbi radova na toj euroregionalnoj poveznici na prometnom smjeru Baltik - srednja Europa - Jadran" (13 sati, Velika vijećnica HGK Županijske komore Osijek, Europske avenije 13)

ZAGREB - Sjednica Gradskog poglavarstva Grada Zagreba, (9 sati, Trg Stjepana Radića 1).

OPATIJA - Godišnja skupština Hrvatskog novinarskog društva i Dana hrvatskog novinarstva na temu "Dosezi istraživačkog novinarstva u Hrvatskoj", (9,30 sati, Nazorova 2).

VUKOVAR - Upravni odbor Društva hrvatskih književnika održat će redovitu sjednicu na kojoj će donijeti odluku prihvaćanju Akta o utemeljenju novinarsko-književnih susreta "Grad - to ste vi", te književnu večer (18,30 sati, dvorana Pastoralnog centra "Sv. Bono").

ZAGREB - Predstava Euripidove Elektre nastale u međunarodnoj koprodukciji Kazališta u Pfalzbau Ludwigshafen, Luksemburškog narodnog kazališta, Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu i Art Carnuntum festivala Donja Austrija, (19,30 sati, HNK).

ZAGREB - Predstavljanje knjige "Latinska paleografija i diplomatika" autora Franje Šanjeka, (12 sati, Hrvatski institut za povijest, Opatička 10).

Dežurni urednici:

prijepodne -Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne - Milka Ćurković

navečer - Neven Leskovar

telefon - 01/ 48 08 600

fax - 01/ 48 08 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙