FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zaklada "Zlata Bartl" dodijelila 20 stipendija i potpora

KOPRIVNICA, 1. prosinca 2005. (Hina) - "Podravkina" Zaklada "Prof.Zlata Bartl" dodijelila je 20 stipendija i potpora studentimadodiplomskih i poslijediplomskih studija za akademsku godinu2005./2006., priopćeno je danas iz "Podravke".
KOPRIVNICA, 1. prosinca 2005. (Hina) - "Podravkina" Zaklada "Prof. Zlata Bartl" dodijelila je 20 stipendija i potpora studentima dodiplomskih i poslijediplomskih studija za akademsku godinu 2005./2006., priopćeno je danas iz "Podravke".

To je druga godina kako Zaklada, utemljena u čast Zlate Bartl, izumiteljice Vegete, dodjeljuje potpore i stipendije.

Na natječaj ove se godine prijavilo dvadesetak posto više studenata nego prošle godine. Pravo na dodjelu stipendije i potpore imali su studenti dodiplomskih studija ako nisu stariji od 22 godine, ako nisu ponavljali godinu studija te ako imaju prosjek ocjena u dosadašnjem studiju 4,5 ili više.

Pravo na dodjelu stipendije i potpore imali su i polaznici poslijediplomskih studija ako nisu stariji od 30 godina, ako su na dodiplomskom studiju imali prosjek ocjena 4,5 ili više, te ako imaju napredno znanje dvaju svjetskih jezika, od kojih je jedan engleski, te napredno poznavanje rada na računalu - informatičku pismenost.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙