FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Cavtat: skup o europskim gospodarskim i socijalnim modelima

CAVTAT, 4. studenog 2005. (Hina) - U cavtatskom hotelu "Croatia" danasje počela Međunarodna parlamentarna konferencija o europskimgospodarskim i socijalnim modelima, a priredili su je njemačka Zaklada"Friedricha Eberta" i Pakt o stabilnosti za istočnu Europu.
CAVTAT, 4. studenog 2005. (Hina) - U cavtatskom hotelu "Croatia" danas je počela Međunarodna parlamentarna konferencija o europskim gospodarskim i socijalnim modelima, a priredili su je njemačka Zaklada "Friedricha Eberta" i Pakt o stabilnosti za istočnu Europu.

Po riječma znanstvenoga savjetnika Zaklade "Friedricha Eberta" u Zagrebu prof. dr. Nenada Zakošeka sudionici će govoriti o važnosti usklađivanja gospodarskog razvoja i održavanja razine socijalne sigurnosti u procesu globalizacije te o procesima koji mogu pomoći boljem rješavanju socijalnih pitanja o kojima se odlučuje na parlamentarnoj razini.

Konferencija je okupila četrdesetak sudionika iz jedanaest zemalja jugoistočne Europe, a prvi put sudjeluju i predstavnici Skupštine Kosova. Predstavnici parlamenata zemalja članica EU-a će, među ostalim, govoriti o utjecaju parlamenta na gospodarski razvoj i socijalnu pravdu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙