FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

S pjevačem iz reality showa INXS snimio novi album

NEW YORK, 30. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Punih osam godina trebaloje članovima rock grupe INXS da nakon samoubojstva bivšeg pjevačaMichaela Hutchencea na svojevrsnom javnom natječaju pronađu dostojnuzamjenu te uđu u studio i snime album.
NEW YORK, 30. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Punih osam godina trebalo je članovima rock grupe INXS da nakon samoubojstva bivšeg pjevača Michaela Hutchencea na svojevrsnom javnom natječaju pronađu dostojnu zamjenu te uđu u studio i snime album.

Band je u utorak izdao svoj prvi studijski album nakon smrti bivšeg pjevača. Uvjereni su i da su napravili dobar izbor birajući njegova nasljednika na vrlo neobičan način - putem televizijskog reality showa.

Novi album nazvan "Switch" snimljen je nakon što je 32-godišnji kanađanin J. D. Fortune u rujnu pobijedio 14 protivnika u TV emisiji "Rock Star: INXS" i postao član grupe.

Australski band INXS osnovan je 1977., kada je novi pjevač imao tek četiri godine. "On je dječak s naglaskom", kazao je Reutersu gitarist Tim Fariss.

Novi je album pokušaj povratka grupe koja je zabljesnula 1987. pločom "Kick" te hitovima "Need you tonight" i "Devil inside".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙