FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Madonna glavna zvijezda dodjele nagrada MTV Europe

LISABON, 4. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Madonna je bila glavnazvijezda svečanosti dodjele glazbenih nagrada MTV Europe u četvrtak uLisabonu, prvom izvedbom uživo na televiziji svojeg novog singla "HungUp", pojavivši se iz goleme sjajne kugle sva u purpurnom, od kožnihčizama, odgovarajućih najlonki i trikoa, do jakne.
LISABON, 4. studenog 2005. (Hina/Reuters) - Madonna je bila glavna zvijezda svečanosti dodjele glazbenih nagrada MTV Europe u četvrtak u Lisabonu, prvom izvedbom uživo na televiziji svojeg novog singla "Hung Up", pojavivši se iz goleme sjajne kugle sva u purpurnom, od kožnih čizama, odgovarajućih najlonki i trikoa, do jakne.

47-godišnja kraljica popa oduševila je publiku u Atlantic Pavilionu na jednom od najvažnijih događaja glazbene industrije izvan SAD, rekavši kako je i dalje pale nastupi uživo.

"Nakon pada s konja nevjerojatan je osjećaj ponovno plesati", izjavila je nakon nastupa, govoreći o jahačkoj nezgodi u kolovozu kad je u padu s konja slomila tri rebra, ključnu kost i šaku.

Priznala je da se bojala kako zbog pretrpljenih ozljeda više neće moći izvoditi tako energične nastupe kakav je bio lisabonski.

Madonna se nada kako će je "Hung Up", prvi singl s novog albuma "Confessions on a Dancefloor", vratiti na vrh ljestvica nakon dosta slabe prodaje njezinog posljednjeg albuma.

Američka pop-punk skupina Green Day dobila je nagrade za najbolji album i najbolji rock sastav, a njihov album "American Idiot" prošle je godine osvojio Grammyja.

Najbolji izvođač je Robbie Williams, odnijevši pobjedu pred 50 Centom i Eminemom, dok je najbolja izvođačica Shakira. U kategoriji najbolje skupine pobijedili su Gorillaz, a najboljom pjesmom proglašena je "Speed of Sound" Coldplaya.

Najbolji hip-hop izvođač je Snoop Dog, najbolj R&B izvođač Alicia Keys, najbolji pop izvođač je skupina Black Eyed Peas, a Chemical Brothers su osvojili nagradu u kategoriji najboljeg video spota za "Believe".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙