FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gary Glitter u Vijetnamu optužen "za opsceno ponašanje s djecom"

VUNG TAU, 25. studenog 2005. (Hina/AFP) - Gary Glitter, britanska rockzvijezda iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, služben je u petak uVijetnamu optužen za "opsceno ponašanje s djecom", izjavio je tužitelju gradu Ba Ria-Vung Tauu, na jugu zemlje.
VUNG TAU, 25. studenog 2005. (Hina/AFP) - Gary Glitter, britanska rock zvijezda iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća, služben je u petak u Vijetnamu optužen za "opsceno ponašanje s djecom", izjavio je tužitelj u gradu Ba Ria-Vung Tauu, na jugu zemlje.

Gary Glitter (61), pravog imena Paul Francis Gadd, uhićen je prošle subote dok je pokušavao pobjeći na Tajland, neposredno nakon što je britanski tisak otkrio da je od ožujka živio s dvjema maloljetnicama u Ba Ria-Vung Tauu.

Vijetnamsko ministarstvo javne sigurnosti odlučilo je u četvrtak zadržati ga u pritvoru "u trajanju četiri mjeseca", anticipirajući optužbu vijetnamskog pravosuđa.

Bivša rock zvijezda koja je sedamdesetih godina prodala milijune albuma, optužena je za seksualne odnose s 12-godišnjom maloljetnicom.

"Pregledali smo djevojčicu i ako budemo imali dovoljno dokaza, optužit ćemo ga za silovanje djeteta", rekao je tužitelj.

U tom bi slučaju pjevaču teoretski prijetila smrtna kazna, prema vijetnamskom kaznenom zakonu.

Bivša zvijezda već je osuđena u V. Britaniji 1999. godine zbog posjedovanja pornografskih slika dječaka i djevojčica. Protjeran je iz Kambodže prije nekoliko godina pod pritiskom organizacija za borbu protiv pedofilije.

Pjevač je prodao milijune albuma, a vrhunac je doživio početkom sedamdesetih, posebice s velikim hitom "I'm The Leader of The Gang".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙