FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 21. studenoga

ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja zanedjelju, 21. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 21. studenog 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za nedjelju, 21. studenoga koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Otvorenje nacionalne konzultativne radionice "Usklađivanje Direktive EU o odgovornosti za okoliš, u pogledu sprječavanja i otklanjanja štete u okolišu" (Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, Ulica Republike Austrije 20, 9 sati).

ZAGREB - Dvodnevni Konferencijski sajam "Nordijski dani u Hrvatskoj", kojeg po drugi put organiziraju veleposlanstva Danske, Norveške, Švedske i Finske, počinje na Zagrebačkom velesajmu, a na otvaranju će, kako je najavljeno, biti nazočan predsjednik Republike Stjepan Mesić. Tema ovogodišnjeg sajma su "Energija i okoliš", a cilj mu je prezentacija nordijskih i hrvatskih tvrtki te uspostava novih poslovnih kontakata u sektoru energije i okoliša. Riječ je o najvećem nordijskom događanju s tom tematikom koje je organizirano izvan Skandinavije. Konferencijski sajam okupit će više od stotinu nordijskih tvrtki iz sektora energije i okoliša. Očekuje se i sudjelovanje između 400 i 500 tvrtki sa hrvatske strane, koje će sastati s nordijskim tvrtkama na unaprijed dogovorenim individualnim sastancima. (9 sati, kongresna dvorana Zagrebačko velesajma, Avenija Dubrovnik 15 ).

ZAGREB - Predsjednik Vlade Ivo Sanader primit će u Banskim dvorima izaslanstvo Grada Osijeka, predvođeno osječkim gradonačelnikom Antom

Đapićem (11 sati).

ZAGREB - Predstavljanje knjige Nikice Barića "Srpska pobuna u Hrvatskoj 1990-1995." (HND, Perkovčeva 2, 12 sati).

ZAGREB - Tvrtke Europapress holding i McKinsey&Company na prigodnoj će svečanosti dodijeliti nagrade poduzetnicima koji su sudjelovali u natječaju projekta "Ideja". Pobjednici su odabrani između gotovo 700 poslovnih planova. (20 sati, prostorije Europapress holdinga, Koranska 2).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Hrvoje Krstičević

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙