FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Banja Luka: Zaplijenjen 21 kilogram marihuane

BANJA LUKA, 28. studenoga 2005. (Hina) - Centar javne sigurnosti uBanjoj Luci u ponedjeljak je priopćio da je policija pronašla izaplijenila 20 kilograma marihuane.
BANJA LUKA, 28. studenoga 2005. (Hina) - Centar javne sigurnosti u Banjoj Luci u ponedjeljak je priopćio da je policija pronašla i zaplijenila 20 kilograma marihuane.

Droga je pronađena u subotu, 26. studenoga, u putnoj torbi na odlagalištu smeća u naselju Prekosanje, općina Bosanski Novi/Novi Grad.

Policija je istoga dana, u blizini mjesta gdje nađena droga, uhitila B.I. (34) i B.D. (27) obojica nastanjena u Banjoj Luci, kojima je zamjenik tužitelja odredio pritvor od 30 dana.

U stanovima uhićenih policija je pronašla dvije automatske i jednu poluautomatsku pušku, tri ručne bombe, dva detonatora za eksploziv i stanovitu količinu streljiva kalibra 7,62 i 7,9 milimetara.

U akciji "Rad policije u zajednici", banjolučka policija je za deset mjeseci ove godine uhitila 70 osoba zbog kaznenog djela proizvodnje i trgovine opojnim drogama i zaplijenila 23 kilograma raznih narkotika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙