FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Franjevci Europe za odustajanje od Daytona

KRAKOW/ZAGREB, 23. studenog 2005. (Hina) - Unija europskih franjevacapozvala je u utorak na svom skupu u Krakowu na odustajanje oddaytonskog koncepta uređenja Bosne i Hercegovina, prenijela je usrijedu agencija IKA.
KRAKOW/ZAGREB, 23. studenog 2005. (Hina) - Unija europskih franjevaca pozvala je u utorak na svom skupu u Krakowu na odustajanje od daytonskog koncepta uređenja Bosne i Hercegovina, prenijela je u srijedu agencija IKA.

"Mi europski franjevci na susretu UFME (Unija europske male braće franjevaca) u Krakowu, u zajedništvu s Generalnom upravom cijeloga Reda, upućujemo poruku sudionicima Konferencije o Bosni i Hercegovini u Washingtonu i svim ljudima dobre volje", navodi se u poruci franjevaca.

"Ujedinjeni sa svim ljudima i narodima Bosne i Hercegovine u njihovom nastojanju za slobodu i mir, pozivamo ih da učine sve kako bi Bosna i Hercegovina postala uspješna europska zemlja s pravednim političkim, ekonomskim, kulturnim, medijskim strukturama za svakog čovjeka i za svaki narod u Bosni i Hercegovini", navodi se.

"Potičemo vas da napustite daytonski koncept uređenja Bosne i Hercegovine, jer je nepravedan ne samo za Hrvate Bosne i Hercegovine, već dugoročno, za sve ljude Bosne i Hercegovine", stoji u poruci, prenosi IKA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙