FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Opatija: savjetovanje "COM 2005."

OPATIJA, 28. studenog 2005. (Hina) - Šesnaesto savjetovanje okomunikacijskim tehnologijama i normama u informatici "COM 2005.", nakojemu domaće i inozemne tvrtke predstavljaju najnovija tehnološkarješenja za razvoj mrežnih sustava, javnih mreža i servisa, Internetai sigurnosti poslovanja, počelo je danas u opatijskom hotelu"Adriaticu.".
OPATIJA, 28. studenog 2005. (Hina) - Šesnaesto savjetovanje o komunikacijskim tehnologijama i normama u informatici "COM 2005.", na kojemu domaće i inozemne tvrtke predstavljaju najnovija tehnološka rješenja za razvoj mrežnih sustava, javnih mreža i servisa, Interneta i sigurnosti poslovanja, počelo je danas u opatijskom hotelu "Adriaticu.".

Trodnevno savjetovanje obuhvaća 20 stručnih predavanja u tri cjeline: Mreže (LAN, WAN, WLAN), aktivne i pasivne komponente, Telefonija (fiksna i mobilna) i javni servisi te Internet i sigurnost na mreži.

Danas se, među ostalima, održavaju predavanja o SIP protokolu, konceptima VPN tehnologije i njene primjene u Hrvatskoj, o sigurnosti virtualnih privatnih mreža i prijenosu Ethernet prometa preko SDH mreže druge generacije.

U sklopu savjetovanja bit će održano osam seminara, sedam radionica o novim rješenjima, mogućnostima i načinima rada te 13 prezentacija najnovijih komunikacijskih proizvoda i alata.

U sklopu skupa priređena je izložba rješenja, alata i proizvoda, a za drugi dan savjetovanja najavljen je okrugli stol pod nazivom "Rezultati i problemi nakon deregulacije telekomunikacijskih usluga".

Organizatori savjetovanja su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa i tvrtka CASE d.o.o., a suorganizatori primorsko-goranska Gospodarska komora, Primorsko-goranska županija i grad Rijeka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙