FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječko-baranjska županija danas primljena u Skupštinu europskih regija

OSIJEK/STRASBOURG,25. studenoga 2005. (Hina) - Osječko-baranjskažupanija primljena je danas na sjednici Glavne skupštine u Europskomparlamentu u Strasbourgu u Skupštinu europskih regija.
OSIJEK/STRASBOURG,25. studenoga 2005. (Hina) - Osječko-baranjska županija primljena je danas na sjednici Glavne skupštine u Europskom parlamentu u Strasbourgu u Skupštinu europskih regija.

U telefonskom razgovoru iz Strasbourga osječko-baranjski župan Krešimir Bubalo izjavio je za Hinu kako to znači veliko priznanje Županiji, ali "i otvorena vrata za brojne pretpristupne fondove".

Tijekom trajanja skupštine "imali smo brojne susrete s predstavnicima europskih regija", rekao je župan Bubalo.

Posebno važnim ocijenio je "današnji radni ručak s predsjednikom Skupštine europskih regija Riccardom Ilijem i tajnikom Klausom Klippom na kojemu je bilo riječi o razvojnim projektima Osječko-baranjske županije".

Tijekom tri dana sastanku predsjednika skupština svih 250 članica Skupštine europskih regija bilo je nazočno 800 članova, te predstavnici Europske komisije, rekao je Bubalo. Dodao je kako će sljedeći tjedan izvješće o primanju u Skupštinu europskih regija podnijeti na sjednici Poglavarstva Osječko-baranjske županije, a zatim na Skupštini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙