FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mađarska želi ured FAO-a u Budimpešti

BUDIMPEŠTA, 25. studenog 2005. (Hina/MTI) - Mađarska je ponovilaprijedlog Organizaciji Ujedinjenih naroda za hranu i poljoprivredu (UNFAO) da preseli svoj europski regionalni ured u Budimpeštu, prvi putadan na 33. konferenciji FAO-a u Rimu, kazao je dužnosnik mađarskogministarstva poljoprivrede.
BUDIMPEŠTA, 25. studenog 2005. (Hina/MTI) - Mađarska je ponovila prijedlog Organizaciji Ujedinjenih naroda za hranu i poljoprivredu (UN FAO) da preseli svoj europski regionalni ured u Budimpeštu, prvi puta dan na 33. konferenciji FAO-a u Rimu, kazao je dužnosnik mađarskog ministarstva poljoprivrede.

Prije te konferencije, mađarsko ministarstvo poljoprivrede zatražilo je o europskih ministara poljoprivrede da podrže tu ideju i 35 europskih zemalja odgovorilo je pozitivno. Konačna odluka, koja se očekuje idućih mjeseci, u rukama je generalnog direktora UN FAO-a Jacquesa Dioufa.

Mađarsko ministarstvo naglasilo je da FAO-ov subregionalni ured za srednju i istočnu Europu djeluje u Budimpešti od 1996. na zadovoljstvo FAO-a i zemalja u regiji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙